Anleitung zur mikroskopischen Untersuchung der vegetabilischen Nahrungs- und Genußmittel

Download full text files

Export metadata

Additional Services

Share in Twitter Search Google Scholar
Metadaten
Author:Andreas Franz Wilhelm Schimper
URN:urn:nbn:de:hebis:30:3-92308
URL:http://caliban.mpiz-koeln.mpg.de/~stueber/schimper/nahrungsmittel/high/IMG_4863.html
Publisher:Fischer
Place of publication:Jena
Document Type:Book
Language:German
Date of Publication (online):2006/08/22
Year of first Publication:1900
Publishing Institution:Universitätsbibliothek Johann Christian Senckenberg
Release Date:2006/08/22
Page Number:164
Source:Jena : Fischer, 1900
HeBIS-PPN:181391430
Dewey Decimal Classification:5 Naturwissenschaften und Mathematik / 57 Biowissenschaften; Biologie / 570 Biowissenschaften; Biologie
6 Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften / 64 Hauswirtschaft und Familie / 640 Hauswirtschaft und Familie
Sammlungen:Sammlung Biologie / BioLib
Licence (German):License LogoDeutsches Urheberrecht