Ueber den Wärmewerth der Bestandtheile der Nahrungsmittel
Author: | Friedrich Stohmann |
---|---|
URN: | urn:nbn:de:hebis:30-1121588 |
Parent Title (German): | Zeitschrift fuer Biologie |
Document Type: | Article |
Language: | German |
Date of Publication (online): | 2009/02/27 |
Year of first Publication: | 1894 |
Publishing Institution: | Universitätsbibliothek Johann Christian Senckenberg |
Release Date: | 2009/02/27 |
Volume: | N.F. 13 |
First Page: | 364 |
Last Page: | 391 |
Note: | Friedrich Stohmann (1832-1897) ; Signatur: 8 R 185.3310 ; ISSN : 0372-8366 |
Source: | Zeitschrift fuer Biologie, N.F. 13, S. 364-391 |
HeBIS-PPN: | 224791249 |
Dewey Decimal Classification: | 5 Naturwissenschaften und Mathematik / 57 Biowissenschaften; Biologie / 570 Biowissenschaften; Biologie |
Sammlungen: | Sammlung Biologie / Historische biologische Literatur |
Licence (German): | Gemeinfreies Werk / Public Domain |