MetadatenVerfasserangaben: | Lina HerhausORCiD, Ramachandra M. BhaskaraORCiD, Alf Håkon LystadORCiD, Uxía Gestal-MatoORCiD, Adriana Covarrubias-PintoORCiD, Florian Bonn, Anne SimonsenORCiD, Gerhard HummerORCiD, Ivan ĐikićORCiDGND |
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URN: | urn:nbn:de:hebis:30:3-638159 |
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DOI: | https://doi.org/10.15252/embr.201948317 |
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ISSN: | 1469-3178 |
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Titel des übergeordneten Werkes (Englisch): | EMBO reports |
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Verlag: | EMBO Press |
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Verlagsort: | Heidelberg |
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Dokumentart: | Wissenschaftlicher Artikel |
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Sprache: | Englisch |
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Datum der Veröffentlichung (online): | 25.11.2019 |
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Datum der Erstveröffentlichung: | 25.11.2019 |
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Veröffentlichende Institution: | Universitätsbibliothek Johann Christian Senckenberg |
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Datum der Freischaltung: | 11.11.2021 |
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Freies Schlagwort / Tag: | ATG4; ATG8; TBK1; autophagy; phosphorylation |
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Jahrgang: | 21 |
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Ausgabe / Heft: | 1, art. e48317 |
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Seitenzahl: | 20 |
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Erste Seite: | 1 |
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Letzte Seite: | 20 |
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Bemerkung: | This work was supported by grants from the DFG (SFB 1177 on selective autophagy), the Cluster of Excellence “Macromolecular Complexes” of the Goethe University Frankfurt (EXC 115). L.H. is supported by a European Molecular Biology Organization (EMBO) long-term postdoctoral fellowship (ALTF 1200-2014, LTFCOFUND2013, GA-2013-609409). R.M.B. and G.H. acknowledge support by the Max Planck Society and computational resources at MPCDF, Garching. A.H.L. and A.S. were supported by the Research Council of Norway (project number 221831) and through its Centers of Excellence funding scheme (project number 262652), as well as the Norwegian Cancer Society (project number 171318). |
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HeBIS-PPN: | 489165877 |
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Institute: | Biochemie, Chemie und Pharmazie |
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| Medizin |
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DDC-Klassifikation: | 5 Naturwissenschaften und Mathematik / 57 Biowissenschaften; Biologie / 570 Biowissenschaften; Biologie |
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Sammlungen: | Universitätspublikationen |
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Lizenz (Deutsch): | Creative Commons - Namensnennung 4.0 |
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