Der Kakao : seine Kultur und Bereitung : mit besonderer Berücksichtigung Samoas

Download full text files

Export metadata

Additional Services

Share in Twitter Search Google Scholar
Metadaten
Author:Carl Ettling
URN:urn:nbn:de:hebis:30-1160993
Publisher:Dietrich Reimer (Ernst Vohsen)
Place of publication:Berlin
Contributor(s):Max Fesca
Document Type:Book
Language:German
Date of Publication (online):2010/10/01
Year of first Publication:1903
Publishing Institution:Universitätsbibliothek Johann Christian Senckenberg
Release Date:2010/10/01
GND Keyword:Westsamoa; Kakaoanbau; Kakaoverarbeitung
Page Number:48
Last Page:39
Note:
Signatur: S 17/13180
HeBIS-PPN:369479149
Dewey Decimal Classification:6 Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften / 63 Landwirtschaft / 630 Landwirtschaft und verwandte Bereiche
Sammlungen:Kolonialbibliothek
Licence (German):License LogoGemeinfreies Werk / Public Domain